Erfgoeddingen
Tot slot

[ A+ ] /[ A- ]

Gefeliciteerd! Je hebt de finish gehaald! Je hebt doorgezet en veel geleerd de afgelopen maanden. We vragen je nog één laatste ding te doen: schrijf een laatste bericht in het discussieplatform/forum over jouw ervaringen. Daar zijn we namelijk reuze benieuwd naar!

Blogbericht
Om richting te geven aan jouw laatste bericht voor ErfgoedDingen, zou je de volgende vragen kunnen beantwoorden:

  • Wat zijn jouw favoriete Dingen die je hebt leren kennen en gebruiken?
  • Welke Dingen vind je het beste toepasbaar voor jouw erfgoedactiviteiten.
  • Wat heeft dit leerprogramma met jou gedaan?
  • Welke dingen hebben je verrast?
  • Wat zijn jouw tips voor ons om ErfgoedDingen te verbeteren?
  • En vul aan: ErfgoedDingen was voor mij: …

Loop nog eens langs de berichten in het discussieplatform. Hoe hebben je medecursisten het ervan af gebracht? Plaats eventueel een reactie. Leuk om samen terug te kijken op jullie gezamenlijke ontdekkingstocht!

Evaluatieformulier
Het lijkt dubbelop, maar het zou ons ontzettend helpen als je onderstaand evaluatieformulier invult. Daarmee krijgen we een goed beeld of deze cursus op deze wijze aansluit bij de leerwens. Ben je tevreden? Dan kunnen andere bibliotheken ook het programma aan hun klanten aanbieden. Heb je opmerkingen en tips? Deel ze met ons! Dan kunnen wij de verbeteringen in de cursus doorvoeren. Alvast bedankt!

<< naar het evaluatieformulier >>

Het waren intensieve maanden, met misschien hier een daar een lastig onderdeel. Hopelijk heeft het je ervaring met en kennis over het nieuwe web flink verrijkt. En je hebt iets gedaan, waar je misschien lang geleden mee bent gestopt: spelen en spelend leren. Wij vonden het in elk geval ontzettend leuk je te begeleiden!

Ga vooral door met spelen en ontdekken. Je weet nu weer hoe het moet. We wensen je er veel succes mee! Heb je nog een vraag? Schroom niet, we helpen je graag verder.

Vriendelijke groet,
De samenstellers van ErfgoedDingen

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.